Staatsievervoer

Jansen Staatsievervoer

Het vervoer op de dag van de uitvaart wordt ook wel staatsievervoer genoemd. Op de dag van de uitvaart wordt de overledene vervoerd van het rouwcentrum, het woonhuis of verpleeghuis naar de kerk, begraafplaats of uitvaartcentrum. Bij Jansen Staatsievervoer kunt u terecht voor rouwvervoer en volgauto’s. In ons eigen beheer kunnen we voorzien in zwarte rouw en/of volgauto’s of een grijze rouwauto. Verder kunnen we via ons uitgebreide netwerk vele andere vervoersmogelijkheden aanbieden.
Verzorging en opbaring

Na het verzorgen zal de overledene worden opgebaard. Dit kunnen wij voor u op een door u opgegeven locatie verzorgen. Hierbij kunt u denken aan opbaren thuis, of in een uitvaartcentrum, in een verzorgingstehuis of bijvoorbeeld in een kerk.

Wij verzorgen het opbaren en leveren daarbij alle noodzakelijke materialen. U kunt een keuze maken uit meerdere vormen waarop de overledene kan worden opgebaard. U kunt onder andere kiezen voor het opbaren op een bed, op een opbaarplank of in een kist.

Facilitaire collegiale dienstverlening

In opdracht van uw onderneming kunnen wij dit 24/7 voor u verzorgen. De overledene overbrengen van de locatie van overlijden naar de opbaarlocatie met één van onze rouwauto’s die zijn uitgerust met alle denkbare materialen die van toepassing kunnen zijn.

Verder kunnen wij diverse opbaarbenodigdheden beschikbaar stellen om een stijlvolle opbaring thuis te realiseren, zoals mobiele bed en kistkoelingen, rouwschermen, kaarsen- en bloemenstandaards, enz. Ook hebben wij diversen soorten uitvaartkisten in ons depot staan, indien nodig kunnen wij 24/7 u hiermee van dienst zijn. In eigen beheer afhalen of bezorgen door ons is ook hier 24/7 mogelijk.

Met ons uitgebreide dienstenpakket zijn wij een betrouwbare partner binnen uw dienstverlening en kunnen wij een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen dienstverlening met de onderstaande diensten:

  • Overbrengen overledene en/of verzorging thuisopbaring
  • Verzorging van de overledene.
  • Staatsie vervoer
  • Gebruik koelruimte (per dagdeel mogelijk)
  • Verhuur van opbaarbenodigdheden
  • Levering uitvaartkisten

Mede door de eisen die het keurmerk van ons verwacht, zijn wij een uitstekende partner. Alle werkzaamheden zullen worden uitgevoerd onder volledige auspiciën van de opdrachtgever. Wij dragen zorg voor een betrouwbare en respectvolle collegiale dienstverlening.