Financiën

Financiën

Een uitvaart kost geld en afhankelijk van uw wensen soms veel geld. Oude polissen, nog in het ouderlijk huis afgesloten, zijn vaak niet toereikend om de kosten te dekken.

Om te voorkomen dat nabestaanden worden geconfronteerd met deze kosten kunt u hier klikken en ons hierover, geheel vrijblijvend, om informatie vragen. Ook als u elders een lidmaatschap of verzekering heeft kunnen wij een uitvaart voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De mogelijkheid bestaat ook om u eenmalig voor € 15,- te laten inschrijven, hierdoor zal er € 100,- korting worden gegeven op de uitvaart, als deze door Jansen begrafenisverzorging wordt verzorgd.

Bij Jansen Begrafenisverzorging streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Voorthuizen verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Maastricht. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.