82 kaarsjes aangestoken voor Jannes en Rie Dokter – van Veluw

 1. Beste John en verdere familie,

  jullie beide (schoon)ouders, grootouders, familieleden weggenomen. Wat een grote slag en wat een gemis. Geen plek meer om je ouders te ontmoeten, geen mogelijkheid meer om mooie dingen met hen te delen of ze om raad te vragen. We wensen en bidden jullie troost en sterkte van de HEERE toe. Hij zij jullie in alles nabij!
  Met vriendelijke groeten,
  Dries van Zomeren, Arie Zwaan en Henk Nap

 2. Beste John en verdere familie,

  we hoorden en lazen van het ontstellende bericht dat jullie beide (schoon)ouders, grootouders, familieleden een dag na elkaar zijn overleden. Wat een enorm gemis zal dat bij jullie geven! Je beide ouders overleden; geen ouderlijke woning meer, ook al was dat de laatste tijd in Nieuw Avondrust. Onze woorden schieten te kort. Daarom mogen we jullie verwijzen naar de Eeuwige almachtige God en Vader, die alleen ware troost kan geven. Dat bidden we jullie toe en naar Hem verwijzen we jullie. Zoek bij je troost en eeuwig heil bij Jezus Christus. Dan is het gemis niet weg, maar dan draagt Hij je als het moeilijk is en dan heb je ook toekomst, eeuwig toekomst bij Hem!
  Ontvang de hartelijke groeten, Henk en Herma Nap

 3. Goede middag Familie Dokter- van Veluw.
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie Ouders, Schoonouders, Opa, Oma, Opi en Omi. Wat een mooie Dank Dienst was dat gisteren in de Gereformeerde Kerk in Zwartebroek met Ds de Rooij. Ik ken de familie Dokter-van Veluw al meer dan 55 jaar, vanaf mijn 12e jaar werkte ik bij Kruidenier Jan en zijn zoon Ben Landman in zwartebroek op maandag avond, vrijdag avond en zaterdag’s de hele dag. Dan ging ik met de bakfiets brood en levensmiddelen bezorgen. En vanaf mijn 16e verjaardag hele dagen. Bij Jannes & Rie zeggen kwam ik iedere dag met de bakfiets brood en levensmiddelen bezorgen. Aangezien dat gisteren alleen familie leden naar de Dank Dienst mochten gaan i.v.m. Corona heb ik de dienst online geluisterd en gekeken. De dienst ging dwars door mijn ziel, zodat ik afgelopen nacht heel heel slecht heb geslapen. De suikerwaarde was veel te laag 3.2 ben uit bed gegaan heb 1 mini snicker en 1 cup cake gegeten. Na een half uurtje was de waarde 6.7 ben toen weer naar bed gegaan,maar kon niet slapen. De hele dienst ging steeds door mijn hoofd. De verbondenheid met het dragen van de kisten, Ds de Rooij voor de mooie Preek, de mooie muziek, het mooie zingen, de mooie woorden die gesproken werden door de Kinderen en de Kleinkinderen. De mooie woorden die de Kleindochter sprak Zij leek wel een Dominee Domina. Het ging dwars door mij heen. Wat een Belijdenis heeft zij hier afgegeven, daar kunnen wij nog heel veel van leren.

 4. Bij deze willen we jullie van harte condoleren met het verlies van jullie vader en moeder, opa en oma. Heel veel kracht en sterkte toegewenst in deze voor jullie moeilijke dagen.

 5. Dag allemaal, wat een enorm gat is er in jullie familie geslagen, wat een verdriet, maar wat een mooie dierbare herinneringen, wij willen ons medeleven betuigen met jullie.Wat een prachtige dienst was het in “hun “ kerk.Alle goeds gewenst om de draad weer op te pakken❤️❤️ Klaas en Jacqueline.

 6. Niet te bevatten.
  Maar wat zouden ome Jannes en tante Rie hebben genoten vandaag.
  En nu na een prachtig eerbetoon aan een onmisbare vader, moeder, opa, oma, opi, omi en broer en zus, ongetwijfeld de grote leegte.
  Heel veel sterkte samen als familie.

  Martien en Marjanne van den Berg

 7. Lieve familie
  Wij wensen jullie heel veel sterkte na het plotselinge verlies van jullie beide ouders. Niet te bevatten lijkt mij en vreselijk moeilijk te begrijpen. Daarom wensen we jullie ontzettend veel sterkte voor nu en zeker de aankomende tijd want wat zullen jullie ze nissen.

  Liefs
  Leo en Gea Versteegen

 8. Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)ouders, grootouders en overgrootouders. Heel veel sterkte deze en komende tijd.

 9. Wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie ouders groot en overgroot ouders en jullie heel veel sterkte wensen nu er voor jullie zo’n grote lege plek is ontstaan.
  Hennie en Gerrit van de Wetering

 10. Beste Marry, Jantine, Bert, Thea, John, Jaco, Henriëtte en Dennis,

  Samen met mijn moeder (tante Riek) heb ik vanochtend naar de afscheidsdienst van jullie ouders gekeken. Wat een liefde ging hiervan uit! Als ik aan onze oud-buurtjes van de Wolfsesteeg denk, dan komen de (vaak nét iets te sterke) verhalen van Jannes naar boven en hoor ik de (schater)lach van Rie!

  Ik wens jullie van harte toe dat de vele goede en warme herinneringen het verdriet en gemis zullen verzachten.

  God bless!

  Jantine van Soeren

 11. Beste John, beste Jaco, beste familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, moeder, opa en oma en veel sterkte toegewenst in deze moeilijke omstandigheden.

  We wensen jullie en je dierbaren het allerbeste toe en de kracht om dit verlies te dragen.

  Wim en Marijke de Vries en kinderen

 12. Wat een mooie persoonlijke dienst en hier bleek de liefde voor jullie ouders, grootouders en overgrootouders uit.
  Wij wensen jullie heel veel mooie herinneringen toe en dankbaarheid en verbinding met elkaar.

  Warme groet,

  Eibert Dokter en Petra Foeth

 13. Beangstigend om te zien hoe je in korte tijd kunt gaan van het vieren van een verjaardag naar het afscheid nemen van jullie beide (groot)ouders.

  Het was een mooie dankdienst, mooi dat ik er op afstand bij kon zijn. Ondanks de afstand van youtube, kwam de verbondenheid en dankbaarheid duidelijk over. Fijn dat er zoveel mooie herinneringen blijven bestaan.

  De wereld is weer twee mooie mensen kwijtgeraakt.

  Gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterkte toegewenst aan allen die hen in het hart hebben gesloten.

 14. Gecondoleerd voor de hele familie. Heel veel sterkte voor iedereen.

  Wat een mooie dankdienst was het. Daarvan uit neem je wat mee het dagelijkse leven weer in.

  Lieve groet
  Johan en Loeki

 15. Lieve familie en in het bijzonder Jet, Herman, Mike, Dave en Daisy

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie ouders, opa en oma.
  Wat intens verdrietig om beiden in twee dagen tijd los te moeten laten.

  Ik heb zojuist de afscheidsdienst meegeluisterd. Wat een warmte en liefde sprak daaruit. Dat die warmte en liefde jullie mogen helpen om verder te gaan in de komende tijd wanneer het gemis zo gevoeld zal worden.

  Lieve groet van ons

 16. lieve fam. dokter

  gecondoleerd met dit enorme verlies van jullie vader en moeder
  opa en oma en overgrootouders
  niet te bevatten om allebij je ouders te gelijk te moeten missen
  koester de mooie herinneringen

  veel sterkte in deze moeilijke tijd .we denken aan jullie

 17. Wat mooi om te zien dat de kisten bij de afscheidsdienst verbonden waren. Jullie zijn samen en blijven samen. We denken aan jullie…..!

 18. Voor altijd samen en voor jullie ontelbare herinneringen.
  Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.

  Gedondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.

  Timo Wilma
  Menno Judith

 19. Lieve Tante Rie, lieve Ome Jannes,
  Jullie waren er altijd bij, de laatste 50 jaar, bij elke verjaardag van Oma, jij de huwelijken van mijn ooms en tantes, en ook bij treurige momenten.
  De mooiste herinneringen aan jullie, stammen uit eind jaren 70, na ’t bezoek bij oma en oma Zwartebroek, want zo noemden wij ze thuis, gingen we altijd ook bij jullie langs, waar we meteen, onaangemeld, mee konden eten, een bord soep, of een paar sneden brood in de keuken..
  Dank voor jullie liefde, mijn hele leven lang. Ik ga jullie missen.

 20. Samen leven, samen sterven, samen in de Hemel.

  Lieve familie, heel veel sterkte met dit enorme verlies. en koester de mooie momenten in jullie hart. Nogmaals gecondoleerd, en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

  met medeleven,

  Peter & Inge Davelaar

 21. Hierbij wil ik jullie op deze manier condoleren en heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie, vader & moeder / opa & oma en overgrootouders.

  met medeleven,

  Henry Versteeg

 22. Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie ouders, schoon- en grootouders. Wat mooi dat ze samen zijn gegaan. Maar wat verschrikkelijk verdrietig om in zo korte tijd je geliefde ouders te verliezen. Heel veel kracht en sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

 23. Lieve neven en nichten,

  Wat een rare tijd is dit toch en wat een vreemd gevoel moet het zijn om in zo’n korte tijd je pa en je ma te verliezen… Ondanks de afstand ben ik bij jullie en leef met jullie mee.

  Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd!!!

  Julian

 24. Beste familie,
  van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie beide, zo geliefde ouders en opa en oma. Voor altijd samen, voor altijd in onze harten. Dat is mooi dat jullie dat schrijven. De kracht en troost van onze Heere toegewenst in deze en aankomende moeilijke tijden.
  Hartelijke groet, Riek van Maanen

 25. Beste familie,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie beide ouders, opa & oma en overgrootouders.
  Wij wensen jullie sterkte en alle goeds in de komende tijd .
  Groet, Gerard & Petra Looijen

 26. Beste familie Dokter,

  Gecondoleerd met het overlijden van vader, moeder, opa en oma Dokter.

  Wij wensen jullie heel veel kracht, sterkte, en troost toe.
  Wij bidden voor Gods aanwezigheid op deze dag.

  Familie Sminia

 27. Wat een onvoorstelbaar groot verlies, jullie beide ouders los te moeten laten.
  We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Berri en Anja

 28. Beste Familie,
  Hierbij wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie ouders, schoonouders, opa en oma. Wat zullen jullie ze missen.
  in de tijd dat ze in Nieuw Avondrust woonden heb ik ze regelmatig mogen bezoeken, ik was altijd welkom. Vol trots en dankbaarheid vertelden ze over hun kinderen, klein en achterkleinkinderen en hadden we mooie gesprekken ook als er gezondheidsproblemen waren. Ik wens jullie Godsnabijheid toe om dit grote verlies te verwerken en een plekje te geven. Veel sterkte gewenst.
  Rina Lokhorst, wijkouderling Ger. kerk.

 29. Lieve Familie

  Wat is het verschrikkelijk en niet te bevatten dit overlijden van jullie pa en ma.
  Twee lieve mensen uit ons leven weg genomen,maar we geloven dat dit niet het einde is.
  We zullen elkaar weer zien God zij dank voor deze zekerheid.
  We wensen jullie heel veel sterkte,moed en kracht toe voor nu en de toekomende tijd.

  Een lieve groet Ome Jan en Tante Rika

 30. Lieve familie Dokter,

  Wat een verdriet!

  We zullen Jannes en Rie altijd herinneren als vriendelijk en behulpzaam! Jannes altijd een vriendelijke lach op zijn gezicht, als we hem zagen!

  Een boog in de wolken als teken van trouw, staat boven jouw leven, zegt: Ik ben bij jou! In tijden van vreugde, maar ook van verdriet, ben je veilig bij Hem, Hij die jou ziet!

  Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd!

 31. Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte toegewenst voor alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen.

  Mark, Hiske, Marit en Tessa van Beek

 32. Lieve Familie
  Gecondoleerd met het grote verlies van jullie lieve ( schoon) ouders ,Opa en Oma
  Heel veel sterkte met dit gemis .
  Liefs

 33. Woorden schieten te kort..
  Gecondoleerd en heel heel veel sterkte voor nu, maar vooral voor de tijd die gaat komen!!!

 34. Lieve familie Dokter,

  Geschokt hoorden we van het overlijden van jullie zo geliefde (schoon)ouders en (overgroot) opa en oma.
  Woorden schieten hiervoor tekort.
  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  We wensen jullie kracht en sterkte toe voor nu en morgen en voor de komende tijd.

  Jan en Mieke van den Bosch.

 35. Woorden schieten te kort…hun zijn voor altijd samen, maar jullie moeten in 1 klap je ouders, schoonouders, opa en oma voor altijd missen!
  We wensen jullie de kracht toe om dit grote verlies te dragen en heel veel sterkte voor de moeilijke tijd die komen gaat…

  Veel liefs,
  Wilco en Els Bakker

 36. Gecondoleerd met het verlies van jullie ouders, opa en oma.
  Heel veel sterkte met het afscheid nemen en met het verwerken in de komende zo moeilijke tijd.

 37. Lieve familie Dokter,

  Wat een bericht, ongelooflijk!

  Gecondoleerd met het verlies van jullie ouders en opa en oma.
  Heel veel sterkte met het afscheid nemen!

  Stefan, Jantine, Willem en Huub Schimmel

 38. Beste familie Dokter,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie ouders.
  Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe bij het afscheid en voor de komende tijd.

  Eric en Jeannette Kleinendorst

 39. Wij wensen jullie bemoediging en God’s nabeiheid met het overlijden van moeder en vader Dokter.
  Datzelfde wensen wij natuurlijk ook voor de andere familieleden.

  Met een vriendelijke groet,
  Gijs & Evelyn Versteeg.

 40. Lieve familie,

  Wat intens verdrietig dat jullie vader en moeder nu zijn gestorven.
  Wij willen jullie condoleren en alle sterkte toewensen de komende tijd en morgen bij het afscheid van jullie ouders.

  Wat een prachtige rouwkaart hebben jullie gemaakt voor je vader en moeder.
  Voor altijd samen en voor altijd in jullie harten.

  Wij hebben eigenlijk helemaal geen contact maar de afgelopen week zijn jullie dagelijks in onze gedachten geweest.

  Wij gaan zeker naar de afscheidsdienst luisteren.

  Lieve groet Frans en Joke Meijer van Veluw

 41. Lieve John en Arna,

  Jullie zijn geen moment uit onze gedachten,
  We weten hoeveel jullie ouders voor jullie betekenen,
  we voelen dan ook jullie verdriet. Heel veel sterkte toegewenst.
  Natuurlijk ook voor de rest van de familie.
  Stay Strong

  Veel liefs
  Pieter, Petra, Daniel en Donna

 42. Lieve Marry, Jantine, Bert, Thea, John, Jaco, Herriëtte en Dennis
  Heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van jullie beide ouders. Ondanks mijn zeldzame visites aan ome Jannes en tante Rie voelde ik me altijd meteen thuis bij hun. De gastvrijheid en hartelijkheid die ik dan voelde, hebben ze aan jullie overgedragen. Daarmee hebben ze immens bijgedragen aan de verbetering van deze wereld. Bedankt voor alles!

 43. Beste familie,
  Verbijsterend om tegelijk je vader en je moeder te moeten verliezen! Wat een verdriet, ellende, woede en onbegrip, moeten jullie hebben. Jullie zijn een grote familie en we halen uit de rouwkaart dat jullie ook naast alle verdriet ook dankbaar en blij zijn met wat jullie vader en moeder voor jullie betekenden.
  Heel veel sterkte met het accepteren van en leren omgaan met her verlies.

  Kees en Inge (ik ben een zoon van tante Jans en ome Klaas uit Hoevelaken)

 44. Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie héél veel sterkte bij het afscheid en de komende periode. Rouw in corona tijdperk is niet eenvoudig. Hartelijk groeten Marleen en Wim van Reenen

 45. Wat intens verdrietig om 2 dierbare lieve mensen te verliezen.

  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

  Liefs, Albert, Nicole, Mik en Tess

 46. Gecondoleerd met het verlies van jullie ouders, schoonouders en opa en oma. We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe.

  Pieter, Erna, Jordy, Tom, Marc en Nick Landman

 47. Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon) ouders en opa en oma.
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst.

 48. Marry, Jantine, Bert, Thea, John, Jaco, Herriëtte, Dennis en alle anderen,

  Schriftelijk condoleren doet men eigenlijk alleen als het niet anders kan. Maar het is wat mij betreft even gemeend en zo bereik ik jullie allemaal. Enkelen van juliie heb ik al kort gesproken. Het leven en overlijden van jullie ouders verdiend een groots afscheid. De wijze waarop jullie alles doen wat nodig is verdient respect. Vanmiddag heb ik ome Jannes en tante Rie nog kunnen zien. Ze zijn heel mooi neergelegd. Dank je wel voor de mogelijkheid dat mee te kunnen maken.
  Ik hoop jullie nog te zien bij de uitvaart op Westerveld. Heel veel sterkte voor de komende dagen en de tijd daarna.
  Hartelijke groet, ook van Cora.
  Teun

 49. Samen is
  Een groot gemis
  Als samen
  Er niet meer is…

  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  We denken aan jullie.

  Martien, Ilse en Ryan.

 50. Beste familie Dokter,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie ouders, schoonouders en opa en oma. Zo ineens twee geliefden niet meer in jullie midden. Daarom wensen wij jullie in deze tijd van verdriet en gemis, heel veel sterkte toe. En in alles Gods nabijheid, kracht en troost.

  Toen ik jong was kwam ik geregeld bij jullie en jullie ouders aan de Wolfsesteeg, heb daar fijne herinneringen aan.

  We leven met jullie mee in deze verdrietige tijd.

  Hartelijke groet,
  Aalt en Alinda Vreekamp

 51. Sterkte met het verlies van 2 bijzondere en dierbare mensen, sterkte de komende tijd! Groet Gert Jan, Anniek, Senna en Nikki

 52. Gecondoleerd met het grote verlies van jullie vader , moeder, Oma of Opa.
  Vreselijk , ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe in deze zware tijd.
  We denken aan jullie.

  Gr. Wilco Borren, Marjolein, Gijs, Teun.

 53. Gecondoleerd met het verlies van jullie ouders/schoonouders, oma en opa.

  In de korte tijd dat ik wekelijks bij ze kwam heb ik ze leren kennen als lieve, hartelijke en erg dankbare mensen, die enorm trots waren op de hele familie kring . Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte voor nu en de komende tijd, wat zullen ze gemist worden…

  Gerdy van den Hudding( Hds)

 54. Gecondoleerd met het verlies van jullie beide (schoon)ouders en grootouders
  En heel veel sterkte en Gods nabijheid toegewenst

 55. Wat een verdrietig bericht dat jullie (schoon) ouders, opa en oma en overgrootopa en oma zo snel na elkaar zijn overleden. We wensen jullie allemaal heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

 56. Van harte sterkte toegewenst bij dit verlies. Ze vormden een bindend element in deze wijk van Zwartebroek en in heel de omgeving. Wij zullen ze missen!

  De middelste tekst in de Bijbel luidt: Het is beter tot de HEERE toevlucht te nemen, dan op de mens te vertrouwen. (Psalm 118:8).

 57. Wat bizar voor jullie allemaal beide ouders bijna tegelijk overleden.
  Onze oprechte deelneming met dit zware verlies.
  We wensen jullie heel veel kracht en sterkte deze dagen, naar ook zeker in de tijd daarna wanneer het gemis ongetwijfeld de kop op steekt.
  Als hecht gezin verder zonder ouders.
  We hopen dat het jullie samen lukt om dit te verwerken.
  We denken aan jullie!

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *