25 kaarsjes aangestoken voor Henk Buit

 1. In mijn jeugdjaren was Henk Buit de personificatie van wat je als man zou willen zijn.
  Stoer uiterlijk, Engelandvaarder en Kawasaki rijder.
  In de laatste jaren als ik hem zag achter zijn rollator ben ik altijd gestopt om een praatje met hem te maken. Hij informeerde altijd naar de gezondheid van mijn vader die in nu bijna 2 jaar terug overleed op de leeftijd van 97 jaren.Beiden gingen voor de 100. Het heeft niet zo mogen zijn.Ik wens de familie alle sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. De dood, het blijft een overval. Het geloof dat kan het dragen.
  Gert Jan van den Top.

 2. We bidden u als familie troost en kracht toe in deze tijd na het overlijden van Henk, en boven alles de vrede van God die alle verstand te boven gaat.
  We herinneren ons Henk uit de tijd, bijna 50 jaar geleden, dat we lid werd van de kerk in Voorthuizen. Henk was toen in de veertig en in onze beleving een knappe man met een zwarte kuif. Uit de laatste jaren herinneren we ons hem vooral als een vriendelijke man, die ook toen het lopen moeilijk ging, toch naar de kerk kwam en daar als een van de eersten was. Als wij als welkomsteam bij de ingang stonden, groette hij altijd vriendelijk.

 3. Bij deze wil ik tante Olga, famillie en vrienden, condoleren met het overlijden van oom Henk Buit.
  Dat hij in vrede mogen rusten.
  Wens iedereen veel sterkte toe, voor nu en de komende tijden.
  Lieve groet, Constance Corneille en Rob.

 4. Beste familie Buit, bij deze willen we jullie laten weten dat we meeleven in ’t verdriet om afscheid te moeten nemen van jullie man, vader en oom. Wij kenden Henk als een blijmoedig gelovige man, die altijd positief bleef, ondanks zorgen en verdriet!
  Zondags kwam hij zo trouw naar de dienst en was altijd als één van de eersten in de kerkzaal om te genieten van de liederen! Wij kwamen meestal ook vroeg en zo hebben we vaak een gezellig praatje met hem kunnen maken! We zullen hem zeker missen, maar bewaren fijne herinneringen aan deze vriendelijke broeder!
  Wij bidden jullie allen veel kracht, moed en troost toe van onze hemelse Vader voor de komende tijd!
  Een hartelijke groet van Kees en Truus Vonk-Luigjes.
  Tollensstraat 21, 3881 JR, Putten.

 5. Beste familie,

  Hierbij willen wij u allen condoleren met het overlijden van broeder Henk Buijt. Wij kennen hem uit de kerk. We herinneren ons hem als een zeer vriendelijke man die onze kerkdiensten trouw bezocht.
  Wij wensen u als familie sterkte in deze verdrietige tijd. Afscheid nemen is altijd moeilijk, ook al heeft iemand een zeer hoge leeftijd bereikt.
  De nabijheid van de Here God toegewenst!

  Hartelijke groeten,

  Peter en Connie Bouman

 6. We kennen meneer Buit alleen als broeder uit de kerk. Hij zat er vaak vroeg en dan is het mooi om te horen dat hij van de muziek genoot! Gecondoleerd met het verlies van uw man, broer en oom. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit verlies.

 7. We willen u hierbij van harte condoleren met het overlijden van uw man, broer, zwager en goede vriend Buit. We herinneren ons zijn vriendelijke zachtmoedigheid, en het praatje dat we met elkaar maakten als we naast hem zaten in de kerk. Vrede in deze verdrietige dagen.

 8. Gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde Henk. Hoopvol om te mogen weten dat hij veilig in Jezus armen is. Gods zegen en troost gewenst.

 9. Gecondoleerd mevrouw Buit en verdere familie. Ik ken u van Bossenbroek in Voorthuizen. Wat verwende u ons met heerlijke spekkoek en Indonesië gerechtjes. Heel veel sterkte met uw verlies, lieve groetjes, Clara Brom

 10. Wij condeleren de familie Buit met het overlijden van Henk Buit. En wensen hen veel troost en sterkte toe de komende tijd.

 11. lieve familie en vrienden.
  Van harte gecondoleerd met het sterven van jullie man, vader en vriend.
  Voor ons zal hij altijd de positieve en vriendelijke man uit de kerk blijven.
  We wensen jullie kracht en moed voor de toekomst!!

 12. Van harte gecondoleerd met het verlies van Henk. Bijzonder om te horen hoe hij genoot van muziek. Sterkte gewenst en Gods nabijheid.

 13. Wij delen uw verdriet bij het overlijden van deze mooie, onopvallende man. En in navolging van uw man en onze broer in Christus zien we uit naar een nieuwe tijd. Dat mag uw troost én sterkte zijn, voor vandaag en morgen.

 14. Van harte mijn medeleven met het overlijden van Henk. Een bewonderenswaardige man, zoals hij het volhield zo trouw in de kerkdiensten te komen en zo blijmoedig te blijven, ook toen het steeds moeilijker werd.
  En tot op hoge leeftijd nog zo sportief met zijn zeilboot. Een dappere man!

 15. Van harte gecondoleerd met het overlijden van Henk. Wij zaten soms naast Henk in de kerk en herinneren hem als een vriendelijke, aardige oude broeder in het geloof. Ondanks het moeizame lopen, waagde hij het er telkens op. Mooi om te merken dat hij zo van de muziek hield, of het nu oud en bekend, of nieuw en onbekend was.

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *