Gea Kraai 1

Gea Kraai

06 augustus 1951

-

08 april 2020

Plaats een reactie

Ik kan gaan slapen zonder zorgen,
want slapend kom ik bij U thuis.
Alleen bij U ben ik geborgen.
Gij doet mij rusten tot de morgen
en wonen in een veilig huis.

Psalm 4: 3

3 kaarsjes aangestoken voor Gea Kraai

 1. Beste Ank, Arnold en Symone,
  Wij willen jullie van harte condoleren met het overlijden van Gea en wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

  Gert en Thea

 2. Beste familie van Gea,

  Gecondoleerd met het overlijden van Gea. Fijn dat jullie allemaal bij haar waren toen zij is ingeslapen. Ik heb haar maar een paar jaar als tante mee gemaakt, maar de herinnering daaraan is goed. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met dit verlies.

  Liefs Norine

 3. Lieve Ank, Arnold, Symone en verder familie,
  Hierbij wil ik jullie allen condoleren met het verlies van Gea. De afscheidsdienst deed mij erg veel en had graag bij haar afscheid willen zijn, maar kon helaas niet omdat er bij mij Corona was geconstateerd. Zo ie zo het entree van erbarme dich, woorden van Leo, orgelspel van mijn vader en het liedje van onze Oma Plemp wat zij in het poëziealbum schreef, zo ook bij mij. Het kwam allemaal behoorlijk binnen.
  Ik herinner mij Gea als een lieve nicht. Ik kwam al bij jullie over de vloer vanaf onze geboorte ik 2-10-1951. Ik was er bijna alle zomervakanties omdat mijn ouders vanwege de winkel niet veel weg gingen. Ik ging altijd nd snoepwinkel, prachtig vond ik dat. En herinner me dat Gijs Lieftink er dan ook was en wel met een bepaalde reden. hahahaha.
  Ik ging dan met Gea naar strand Nulde met de scooter, markt Barneveld. Ze was een top nicht, altijd lachen en dan was het zwarte Gea en blonde Gea.
  Ik weet nog heel goed dat ik bij jullie logeerde dat Tante Annie al blind was geworden. Ze stond boven aan de trap. Ik schrok als 14? jarige en zei tante u moet oppassen want u staat bij de trap, ze zei toen, kind dat weet ik hoor, ik woon hier al zo lang!
  En dat tante Annie stierf dat Gea 15 was heeft veel met mij gedaan. Ik vergeleek altijd onze levens en ik had met haar te doen! Zo jong al je vader en broertje verzorgen. Petje Af!!
  Gea ging met ons gezin mee op vakantie naar Duitsland. Daar leerden wij een paar Duitse jongens kennen en die kwamen een paar weken later naar Voorthuizen, wat wil het nu, wij natuurlijk giebelen maar Gea vond Michel leuker en ik Charlie, maar die jongens wilden niet ruilen! Ik ben ook nog met vriendinnen uit Landsmeer naar Voorthuizen gekomen, was altijd gezellig en Gea vond het heerlijk. Al met al heel veel gedaan met Gea! Toen leerde ze Pim kennen en vertrok naar de USA.
  Ze is nog met Pim een keer in Obdam geweest waar ik toen woonde.
  Na de scheiding van Pim werd het contact met ons wat minder mede omdat ik inmiddels 3 kinderen had en trok ze meer naar Ineke.
  Ik ben een paar jaar geleden nog met haar gaan lunchen in het Americain en heb haar vorig jaar nog opgezocht in de Die. Ik schrok toen van haar en had moeite haar te herkennen, keek haar in de ogen en ze zei: Gea???? Toen was ze toch weer de Gea die ik kende.
  Dat lachen en lief zijn had ze niet verleerd. Gea is altijd veel in mijn gedachten geweest!
  Dit is nog maar een fractie van onze levens, maar wel wat bij mij gebleven is!
  Liefs en jullie allemaal heel veel sterkte gewenst. X blonde (grijze)Gea

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *