20 kaarsjes aangestoken voor Eb Geurtsen

 1. Beste Dora, Hetty, Daniëlle en Alfred,

  Via deze weg wil ik jullie condoleren met het verlies van Eb. Ik wens jullie en jullie gezinnen heel veel sterkte met verwerken van dit verlies.

  Lieve groet,
  Judith

 2. Familie Geurtsen,

  Via deze weg wil ik jullie condoleren met het overlijden van jullie man, vader, schoonvader, opa en mijn ex-schoonvader. In verband met corona durfde ik niet live aanwezig te zijn maar ik heb de kerkdienst zojuist live kunnen volgen. Ik heb Eb sinds onze eerste ontmoeting in 1986 altijd gezien als een liefhebbende en hard werkende vader met soms een komisch verhaal uit onverwachte hoek.
  Hij heeft samen met Stef vaak op onze kinderen gepast en zelden kregen we nee te horen als het weer eens nodig was.

  Ik wil jullie heel veel sterkte toe wensen de komende tijd om dit verlies een plekje te gaan geven. Hij zal net als jullie moeder ook altijd een deel blijven uitmaken van mij herinneringen.

  Arno Meijer

 3. Beste Dora en familie,

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies. Hij zal altijd bij je in je hart zijn.

  Carol, Piper en Bro Torrance

 4. Lieve familie,

  Allemaal heel veel sterkte met het verlies van ‘ome Eb’.
  Veel kracht bij het verwerken de komende tijd.

 5. Beste Dora en familie
  In de 14 jaar,dat we schuin tegenover elkaar wonen,zijn er wel gesprekken geweest,wanneer Ep buiten zat!Bij die ontmoeting was hij een prettige man,die tobte met zijn gezondheid,maar als christen bleek hij(net zoals wij)hoop te hebben op een eeuwig leven.Dat bleek ook toen Dora enkele dagen geleden vertelde,dat Ep stervende was en had gezegd,dat hij boven op haar zou wachten!Wat een mooie gedachte!?
  We vinden het jammer,dat we elkaar ondanks goede bedoelingen en uitnodigingen, niet beter hebben leren kennen.we hopen,dat jullie als familie troost zullen vinden in de zekerheid van het geloof in De Heer Jezus,die zegt’zie Ik ben met jullie tot aan het eind van deze wereld
  Hartelijke groet,
  Jan en Paula Visscher
  Rademakerslaan 7
  Voorthuizen

 6. Beste Familie Geurtsen. Wij willen jullie condoleren met het overlijden van Uw Man en jullie Vader en Opa. Wij kennen alleen Hetty van het wandelen, en toen had je altijd al zorgen over de gezondheid van je Vader Hetty. We lezen gister in de krant dat je Vader nu “Overleden” is en wens je heel veel kracht om dit zo grote verlies te dragen. Ik heb je leren kennen met een grote betrokkenheid tot je Vader. Heel veel kracht toegewenst van Johan en Tineke Bosch Gaffel 30

 7. Beste familie Geurtsen, van harte gecondoleerd met het verlies van man, vader en opa. Ik denk aan Eb terug uit de tijd dat we samen bij garage Visser werkten lang geleden. Toen Joke en ik trouwden was hij de chauffeur van onze trouwauto. We denken vandaag ook terug aan Stef. Jullie gaan maandag definitief afscheid nemen van Eb. Dora, kinderen en kleinkinderen Gods onmisbare zegen daarbij gewenst in de Dorpskerk van Voorthuizen (wat heeft hij daar eerder ook veel mogen luisteren naar ons reddingsplan) evenals op de begraafplaats. Hartelijke groet Joke en Peter Overeem, Van den Berglaan 9.

 8. Beste familie,
  Na een lange moeilijke tijd, is er nu het afscheid van Eb.
  Dora, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte gewenst hiermee en ik wens jullie van harte de troostende nabijheid van de Heere toe in de tijd die nu komt.
  Dankbaar mag je zijn als je mag weten waar je met je verdriet terecht kunt.
  Hartelijke groet, Riek van Maanen

 9. Familie Geurtsen,
  Gecondoleerd met het overlijden van Eb, je man, jullie vader en schoonvader en jullie opa. Hij was jarenlang de steunpilaar bij de garage van mijn schoonvader.
  Sterkte de komende tijd.
  Rob en Irma Meijer

 10. Ik heb jullie man, (schoon)vader en opa een aantal keren mogen ontmoeten en hij was altijd zeer hartelijk met een groot gevoel voor humor. Ik wil jullie condoleren met jullie verlies en heel veel sterkte wensen.

 11. Lieve Hetty en familie,

  Wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt.

  Gecondoleerd en veel sterkte voor jullie.

  Patrick Anja Jordy & Mandy

 12. Beste Hetty,
  Gecondoleerd.
  Ik wens U en uw familie heel veel sterkte toe.
  Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft.
  Jos Exel

 13. Beste Hetty en Familie, vele fijne herinneringen verzachten de smart, voorgoed uit jullie midden maar voor altijd in jullie hart .
  onze oprechte deelneming met het verlies vanwege het ganse FKS team

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *