6 kaarsjes aangestoken voor An Mollema – Rap

 1. Beste familie, gecondoleerd met het verlies van tante An.
  Ik herinner me haar als een opgewekt, geïnteresseerd en lief mens.
  Hartelijke groet, Adrie Mollema

 2. Geachte familie,
  Vijf jaar na uw vader, haar Simon, is dan nu uw moeder heengegaan.
  Via de kerk ontmoetten wij elkaar en hadden een goede band. Maarn, een geliefde woonplaats, een kerk waarin zij zich thuisvoelde. Het was goed.
  Tot de tijd kwam dat het niet meer ging. Dat was niet best.
  We herinneren ons graag haar bakwoede, die ze kon uitleven richting Bazaar, waar de tulbanden al gauw uitverkocht raakten.
  Met een vriendin bezocht ik haar in Voorthuizen, waar altijd weer een zelfgedecoreerd cakeje klaarstond.
  Een bezoekje was het plan, totdat mijn ‘reisgenote’ een herseninfarct kreeg en het bezoekje kwam er niet meer van. Jammer.
  Voor u allen: ik leef met u mee en wens u sterkte in deze tijd van afscheid én de boel ordenen. Niets gaat vanzelf.
  Met hartelijke groet, Ria Serno en Cootje van den Engel.

 3. Beste familie,
  Het was voor mij gisteren onmogelijk om aanwezig te zijn bij de plechtigheid voor mevrouw An Mollema.
  Als oud collega van meneer Mollema heb ik tientallen jaren de belastingaangifte verzorgd. De laatste jaren in overleg met Arnold. Dierbare herinneringen in de mooie gesprekken die we hebben gehad, wanneer ik de aangifte kwam brengen. Ik wens jullie sterkte bij het verwerken van dit verlies. Een afsluiting van een periode nu vader en moeder weer samen zijn. Koester de mooie momenten. Ontvang een warme groet van Arie.

 4. Lieve Heleen, Kees, Tjitse, Symone , Simon, partners en kinderen. helaas kan ik niet bij de uitvaart van tante An zijn. Ik hoop via de link mee te kunnen luisteren. Ik heb goede herinneringen aan jullie lieve moeder, voor wie het leven niet altijd makkelijk geweest is maar wat ze volgens mij wel intens geleefd heeft. Zij en mij vader (Roel) hadden wel een bondje.
  Ik wens jullie een mooi afscheid en veel warme, liefdevolle herinneringen aan jullie moeder, de laatste Rap van die generatie.
  Lieve groet, Heleen ( van Roel &Annie)

 5. Gecondoleerd met het overlijden van Tante An.

  Ik ben dankbaar voor de zorg en toewijding die ze me gaf in mijn formative jaren. Haar liefde en open armen voor een extra kind in huis terwijl ze het al druk genoeg had, koester ik met liefde. Rust zacht tante An.
  Siemie

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *